PSH VET PYO SKIN FOAM

219,00 kr.

PSH VET PYO SKIN FOAM 160 ml.

Specialskum, PSH Pyoderma Specific Foam, fra Health Care-linjen, beregnet til pleje af hunde med følsom hud. Det understøtter behandlingen af ​​pyodermi, en hudsygdom forårsaget af bakterier, manifesteret af purulente papler, pustler, skællende sårskorper, rødme og misfarvning af huden i de berørte områder.

Velegnet til brug både i hjemmet og til dermatologiske behandlinger på et veterinærkontor. Især beregnet til brug som et supplement til PSH Pure Silver shampoobehandling i tilfælde af infektiøse, svampe- og parasitære dermatoser.

Effektiviteten af ​​præparatet er baseret på brugen af ​​tre ingredienser: rent sølv deaktiverer intracellulære enzymer fra bakterier, svampe og mikroorganismer, mens det beskadiger bakterielt DNA, som forhindrer bakterier i at formere sig. Zink accelererer regenereringen af ​​beskadiget væv, understøtter syntesen af ​​keratin og kollagen og forhindrer hårtab glycerin blødgør og elastiserer huden, reducerer afskalning, forhindrer fugttab fra dens dybere lag Den hypoallergene duft og manglen på parabener, silikoner og kathon (en irriterende blanding af konserveringsmidler) gør PSH Specific Foam til et ideelt valg for følsomme dyr, velegnet til hyppig brug.

Kategorier: , ,