PSH VET SEBO SKIN FOAM

219,00 kr.

PSH VET SEBO SKIN FOAM 160 ml.

Specialskum, PSH Seborrhea Specific Foam, fra Health Care-linjen, beregnet til pleje af hunde med følsom hud. Understøtter behandlingen af ​​primær og sekundær seborrhea (tør eller olieagtig), samtidig med at den giver øjeblikkelig komfort til de berørte områder.  Anbefales især til brug som supplement til behandling med PSH Pure Silver Shampoo eller PSH Ozon Shampoo i tilfælde af infektiøse, svampe- og parasitære dermatoser.

Effektiviteten af ​​præparatet er baseret på brugen af ​​fire ingredienser: caprylolglycin (lipolgicin) har anti-skæl egenskaber, har en katalytisk effekt, fremskynder eksfoliering af død hud og regulerer talgkirtlernes funktion. Det har antibakterielle og svampedræbende egenskaber og reducerer hudkløe. xylitylglucosid er et naturligt stof, et derivat af sukkerarter, der findes i hvede. Binder fugt og bevarer den inde i huden og håret. Det har en probiotisk effekt, genopretter balancen af ​​mikroflora på huden og reducerer ubehagelige lugte kollagen fremskynder hudens regenerering, forbedrer dens fasthed og elasticitet.

Regulerer sebumsekretion/ glycerin blødgør og elastiserer huden, reducerer afskalning og keratose, forhindrer fugttab fra dens dybere lag Den hypoallergene duft og manglen på parabener, silikoner og kathon (en irriterende blanding af konserveringsmidler) gør PSH Specific Foam til et ideelt valg for følsomme dyr, velegnet til hyppig brug. 

Fordele ved at bruge PSH Health Care Seborrhea

  • Specific Foam: understøtter behandlingen af ​​seborrhea hos hunde (tør eller våd) har antibakterielle, svampedræbende og antiparasitære egenskaber fremskynder eksfolieringen af ​​død hud og forbedrer dens fjernelse
  • Regulerer sebumsekretionen understøtter helingen af ​​sår og sår
  • Reducerer hudafskalning og keratinisering blødgør og elasticerer huden
  • Velegnet til følsom hud
  • Uden parabener, silikoner og kathon til hjemmebrug og brug under professionelle dermatologiske behandlinger
Kategorier: , ,