Betingelser og levering

Handelsbetingelser og levering

Handelsbetingelser og levering

Hos Galaksi.dk kan du betale med en lang række danske og udenlandske betalingskort.
Disse er: , VISA-Dankort, Visa, Visa Electron, e-Dankort, Mastercard, Americal Expres, JCB og EuroCard.

Al forsendelse sker med Postdanmark som pakke eller maxibrev.

Når du har modtaget din returlabel pr. e-mail, skal du udskrive den sætte den på din returpakke. Husk at oplyse os dit ordrenr, så vi ved hvem vi skal sende returlablen til.

Salg og forsendelser til udlandet

Galaksi.dk sælger og sender gerne til andre lande end Danmark. Vi gør dog opmærksom på, at fragt til udlandet kan være meget dyrt og at der kan forventes et toldgebyr ved lande uden for EU.
Contact by e-mail for shipping outside Denmark

Priser

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.
Alle angivne priser er inklusive 25% moms.

Forsendelse af ordre

Ved køb for under 700,00 kr. tillægges fragt. Ved køb over 700,00 kr. er forsendelsen fragtfrit .

Leveringstider:

Med mindre andet er angivet for den enkelte vare er forventet leveringstid indenfor 3 dage.

Handelsbetingelser og Levering

14 dages fortrydelsesret og 24 måneders reklamationsret jf. købeloven. beløbet hæves først på din konto når varen afsendes.

Returvare

Sendes til Galaksi, Nørregade 16, 4100 Ringsted

Privatslivs politik

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.
Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.
Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.
Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@galaksi.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:
Galaksi Klip & Trim
Nørregade 16
4100 Ringsetd
Tlf: 57613028
kontakt@galaksi.dk