PSH VET ATOPIC SKIN FOAM

219,00 kr.

PSH VET ATOPIC SKIN FOAM 160 ml.

Specialiseret dermatologisk skum, PSH Atopic Specific Foam, fra Health Care-linjen, beregnet til pleje af hunde med følsom hud. Det understøtter behandlingen af ​​atopi, reducerer dets symptomer og lindrer kløe. Styrker barrierefunktionen og forbedrer komforten af ​​følsom og reaktiv hud. Velegnet til brug både i hjemmet og til dermatologiske behandlinger på et veterinærkontor. Anbefales især til brug som et supplement til terapi med PSH Pure Silver Shampoo eller PSH Ozon Shampo.

Effektiviteten af ​​præparatet er baseret på aktive ingredienser, der hæmmer aktiviteten af ​​TRPV1-receptorer i dyrets hud, ansvarlige for følelsen af ​​kløe, smerte, kløe og svie. Præparatet reducerer immunresponset og forekomsten af ​​betændelse, fx forbundet med en allergisk reaktion. Indeholder ekstrakter af almindelig rør, krokus, Poria Cocos svampe og jojobaestere. Det fremskynder hudens regenerering, giver den et passende niveau af hydrering og reducerer ruhed. Den hypoallergene duft og manglen på parabener, silikoner og kathon (en irriterende blanding af konserveringsmidler) gør PSH Specific Foam til et ideelt valg for følsomme dyr, velegnet til hyppig brug.

Fordele ved at bruge PSH Health Care Seborrhea Specific Foam: understøtter behandlingen af ​​atopi hos hunde styrker hudens barrierefunktion og forbedrer komforten af ​​følsom og reaktiv hud hæmmer aktiviteten af ​​receptorer i huden, der er ansvarlige for følelsen af ​​kløe, smerte, kløe og svie reducerer hundens kløer reducerer hudafskalning og keratinisering blødgør og elasticerer huden velegnet til følsom hud uden parabener, silikoner og kathon til hjemmebrug og brug under professionelle dermatologiske behandlinger Sådan bruger du: Påfør på de berørte områder ved hjælp af en steril gaze, fordel produktet jævnt for at lette dets efterfølgende absorption.

 

 

Kategorier: , ,