PSH VET NOSE BALM HYPERKERATOSIS

159,00 kr.

PSH VET NOSE BALM HYPERKERATOSIS 100 ml.

En specialistmedicinsk creme til hundens næse og poter, PSH Hyperkeratosis Treatment, lindrer symptomerne på hyperkeratose, en tilstand, hvor der er overdreven produktion af keratin på puderne på poterne og huden på hundens næse. Hyperkeratose viser sig som overdreven fortykkelse, keratinisering, ruhed, afskalning og revner i huden. Der er flere årsager: parasitter, infektionssygdomme og autoimmune sygdomme, genetisk disposition, zinkmangel i kosten, alder og forkert pleje.

PSH Hyperkeratosis Treatment creme bringer øjeblikkelig lindring til dyret og fremskynder celleregenerering. Det har en katalytisk effekt, dvs. det opløser hård hud, blødgør den og forbedrer elasticiteten i de berørte områder. Cremen stimulerer syntesen af ​​kollagen, fibronectin og elastin, tre proteiner, der er ansvarlige for at give struktur og støtte til hudceller.

Indeholder Phytol, et retil-lignende stof, der understøtter regenerering af epidermis og fjernelse af døde celler. Velegnet til brug både i hjemmet og til dermatologiske behandlinger på et veterinærkontor. Den hypoallergene duft og manglen på parabener, silikoner og kathon (en irriterende blanding af konserveringsmidler) gør PSH Hyperkeratosis Treatment cremen til et ideelt valg til følsomme dyr, velegnet til hyppig brug.

Kategorier: , ,