PSH VET OZONE HARD SHAMPOO

189,00 kr.529,00 kr.

PSH VET OZONE HARD SHAMPOO.

Specialiseret dermatologisk shampoo til hunde,  der understøtter behandlingen af ​​alvorlige eller langvarige, generaliserede dermatoser forårsaget af allergiske reaktioner, atopi og/eller primær eller sekundær psoriasis, med ændringer som følge af kroniske sygdomme: hyperkeratose, lichenisering, hyperpigmentering og/eller seborrhea. Styrker barrierefunktionen og forbedrer komforten af ​​følsom og reaktiv hud. 

Effektiviteten af ​​præparatet er baseret på aktive ingredienser som har anti-skæl egenskaber, har en katalytisk effekt, fremskynder eksfolieringen af ​​død hud og regulerer talgkirtlernes funktion. Det har antibakterielle og svampedræbende egenskaber og reducerer hudkløe. xylitylglucosid er et naturligt stof, et derivat af sukkerarter, der findes i hvede. Binder fugt og bevarer den inde i huden og håret. Det har en probiotisk effekt, genopretter balancen af ​​mikroflora på huden og reducerer ubehagelige lugte. Aloe Vera er en kilde til stoffer, der nærer dit kæledyrs hud og pels.

Shampooen har antibakterielle og svampedræbende egenskaber og hæmmer virkningen af ​​frie radikaler. Det danner en hinde på overfladen af ​​huden og pelsen, der beskytter dem mod udtørring og de skadelige virkninger af miljøfaktorer. Reducerer rødme, afskalning og kløe i huden, fremskynder helingen af ​​mindre sår og ridser. Den fugter og blødgør pelsen og giver den en smuk glans.

Den tilføjer volumen til pelsen, revitaliserer den og gør den nemmere at børste. glycerin blødgør og elastiserer huden, reducerer afskalning og keratose, forhindrer fugttab fra dens dybere lag urea blødgør, fugter og elasticerer ru og hård hud, muliggør penetrering af andre stoffer gennem hudens stratum corneum, øger effektiviteten, styrker hudens beskyttende barriere ekstrakter fra lægeplanter understøtter shampooens virkning, nærer huden og pelsen på dit kæledyr og sikrer, at det fungerer korrekt og et sundt udseende

Den allergivenlige duft og manglen på parabener og silikoner gør PSH Ozone Dermacare shampooen til et ideelt valg til følsomme dyr, velegnet til hyppig brug.

Kommer i 300 ml og 1 Liter.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,