PSH VET OZONE SOFT SHAMPOO

159,00 kr.480,00 kr.

PSH VET OZONE SOFT SHAMPOO.

Specialiseret dermatologisk shampoo til hunde, der understøtter behandlingen af ​​akutte, milde eller moderate dermatoser forårsaget af allergiske reaktioner, atopi og/eller psoriasis med erytem, ​​papler, pustler og/eller plaques. Styrker barrierefunktionen og forbedrer komforten af ​​følsom og reaktiv hud.

Effektiviteten af ​​præparatet er baseret på aktive ingredienser som: caprylolglycin (lipolgicin) har anti-skæl egenskaber, har en katalytisk effekt, fremskynder eksfoliering af død hud og regulerer talgkirtlernes funktion. Det har antibakterielle og svampedræbende egenskaber og reducerer hudkløe. xylitylglucosid er et naturligt stof, et derivat af sukkerarter, der findes i hvede. Binder fugt og bevarer den inde i huden og håret. Det har en probiotisk effekt, genopretter balancen af ​​mikroflora på huden og reducerer ubehagelige lugte arganolie Aloe er en kilde til stoffer, der nærer dit kæledyrs hud og pels.

Shampooen danner en hinde på overfladen af ​​huden og pelsen, der beskytter dem mod udtørring og de skadelige virkninger af miljøfaktorer. Reducerer rødme, afskalning og kløe i huden, fremskynder helingen af ​​mindre sår og ridser. Den fugter og blødgør pelsen og giver den en smuk glans. Det tilføjer volumen til pelsen, revitaliserer den og gør den nemmere at børste. glycerin blødgør og elastiserer huden, reducerer afskalning og keratose, forhindrer fugttab fra dens dybere lag urinstof: blødgør, fugter og elasticerer ru og hård hud, muliggør indtrængning af andre stoffer gennem hudens stratum corneum, øger effektiviteten, styrker hudens beskyttende barriere ekstrakter fra lægeplanter understøtter shampooens virkning, nærer huden og pelsen på dit kæledyr og sikrer, at det fungerer korrekt og et sundt udseende Den allergivenlige duft og manglen på parabener og silikoner gør PSH Ozone Dermacare shampooen til et ideelt valg til følsomme dyr, velegnet til hyppig brug.

Kommer i 250 ml, 300 ml og 1 Liter.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,