PSH Collagen Mask

429,00 kr.

PSH Collagen Mask.

  • Indeholder multivitamin kompleks og aminosyrer.

  • Afhjælper beskadiget, tør eller slidt pels.

  • Allergivenlig.

  • Behagelig frugtig duft.

Afhjælper beskadiget, tør eller slidt pels og pelsen genvinder sin fugtighed, struktur, blødhed, elasticitet og glans som er associeret med en sund pels. Indeholder multivitamin kompleks og aminosyrer, der giver en stor mængde fugt til pelsen, den nærer og blødgører, imedens den reparere de beskadigede lag af pelsen. Når elasticiteten vender tilbage til pelsen, undgås brækket og svækket pels.

ELLIMINERER I HØJ GRAD FILTRET PELS på grund af kollagen, der omgiver og blødgører, hvilket gør børstning lettere. Den beskytter pelsens naturlige farve, som den har en tendens til at miste på grund af vejret (ultraviolette stråler, osv) Den er specielt velegnet til racer med mellemlang eller lang pels idet den øger pelsvolumen og styrken • Dens allergivenlige, blide, tropiske frugt duft fjerner dårlig lugt og giver din hunds pels en behagelig duft.

Vejledning:
PLEJENDE BEHANDLING: Påføres efter badning i fugtigt pels. Fordel Collagen Mask jævnt over hundens pels, i retning af hårvæksten og massere let. Lad den forblive i pelsen i 4 – 5 minutter og skyl grundigt med varmt vand.

FOR AT FJERNE FILTER: Påfør masken i den filtrede pels, lad den sidde i mindst ti minutter og åbn derefter langsom det filtrede område med fingrene. Skyl grundigt

Kommer i størrelserne 1 Liter