PSH BIO PROTEIN MASK

189,00 kr.425,00 kr.

PSH Bio Protein Mask.

  •  Leave-in produkt.

  • Konditionering og pleje.

  • Forhindrer filter.

  • Allergivenlige vandmelon parfume.

Bio protein er et High-teknologi, høj-udnyttelse, høj koncentration. Specielt udviklet til konditionering og pleje af pelse på racer med lang og mellemlang pels, der kræver et silkeagtigt touch og skinnende look uden badning. For racer med kort pels, virker Bio-Protein Mask direkte på kvaliteten og mængden af pels ved at pleje og give glans.

Masken indeholder multi-vitamin og protein kompleks, der indeholder: BIOTIN (vitamin B -7) – ALLANTOIN PANTHENOL (vitamin B-5)– NIACINAMID (vitamin B-3) – PYRIDOXIN (vitamin B-6) – HYDROLISERET HVEDEPROTEIN. Disse giver de nødvendige eksterne næringsstoffer til opbygning af pelsstrået og virker follikelstimulerende så pelsen vokser stærkt og sundt. Det beskytter mod UV-stråler, udskyder ændringer i farve og gulfarvning af pelsen som følge af overeksponering fra sol og vejrforhold.

Den konditionerer og forhindrer filter, hvilket gør børstning lettere. Den kan specielt anbefales til hunde med lang eller mellemlang pels, idet den giver en fantastisk elasticitet. Den bløde allergivenlige vandmelon parfume fjerner dårlig lugt, og giver i stedet din hund en behagelig duft. –

Vejledning:
Påfør efter badning på fugtigt eller håndklædetør pels. Den kan også bruges på helt tør pels. Fordel BIO PROTEN MASK jævnt over hundens pelsens vokseretning og massage let. SKYL IKKE. Børst som sædvanlig med eller uden varmekilde. Ingen skyl idet det er et efterbehandling produkt.

Dette produkt kan bruges direkte på hundens pels ved at komme det let i pelsen ved at anvende fingerspidserne til påføring eller fortyndes som følger: 1 del Bioprotein Silk Mask til 2 dele vand.

Kommer i størrelserne 300 ml og 1 Liter

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,