MINI ØJEN OG ANSIGTS KAM NATURE COLLECTION

89,00 kr.

Artero kam ideel til minihunde. Til at skille pelsen, løsner sig, men fjerner frem for alt rester på meget følsomme områder såsom øjenområdet. 

Denne hundekam er ideel til at åbne pelsen, inklusive katte og kaniner, og holde deres hår fri for fremmede partikler og snavs. Dens tænder med afrundede spidser gør det muligt at børste hunde af forskellige størrelser, racer og pelstæthed. – Den samlede længde af kammen er 5,1″. – Længden af ​​tænderne er 1,1″. – Forkromet finish, der gør det muligt for håret at glide let mellem tænderne. – Afrundet og ergonomisk håndtag for bedre håndtering og komfort.

Denne kam til katte og hunde letter rengøringen af ​​kattens eller hundens øjenbryn og skægområde. -Kam forsigtigt fra rod til spids af de specifikke områder, der er nødvendige. -Hvis der samler sig meget snavs eller snavs, er det bedst at fjerne det med en serviet eller klud. -Brug denne hundekam i hårvækstretningen, aldrig i den modsatte retning, for ikke at skade hunden. -Når kæmningen er færdig, skal du fjerne de hår og partikler, der kan forblive mellem tænderne.

Sammensætning: Denne kam til hunde og katte fra Nature Collection-linjen er lavet af naturlige og økologiske materialer og kunstig kromfinish. Dens materialer er lette, hvilket øger dens effektivitet og alsidige håndtering. 

FUNKTIONER: Almindelig kromstift 20 mm

ANVENDELSE: Til at fjerne sekret fra øjenområdet og til at bryde knuder fra de mellemliggende potepuder.

TYPE pels: Alle typer. TIL: Hunde og katte

STØRRELSE: 5,1″ x 1,1″ 

 

Varenummer (SKU): P963 Kategorier: ,