EZ-Groom Crystal White

229,00 kr.749,00 kr.

Crystal White Shampoo: En Grøn shampoo med mild duft af “Vandmelon/Agurk”. Denne shampoo indeholder den mest effektive formel inden for farveforstærkende shampoo til pels.  Denne shampoo er et “must have” for professionelle båden indenfor udstilling og grooming.  Denne formel sætter en helt ny standard for hvide hunde til konkurrence.
Crystal White bruger egenskaberne fra naturlige enzymer og de kraftfulde optiske midler i palme- og kokosnøddebase, for herved at producere strålende snehvide pelse. De naturlige enzymer i denne shampoo fordøjer proteinbaserede pletter forårsaget af urin, tårer, blod, græs og andre organiske pletter. Genstridige pletter fjernes efter tre eller fire bade. Farve og kontrast vil blive forbedret efter to bade.
En blanding af botaniske ekstrakter stimulerer, styrker og fremhæver pelsen. Shampooen virker vidunderligt på alle farver af pelse – fjerner pletter og forbedrer glans og shine! Ved føntørring vil varme påvirker den enzymatiske virkning positivt, men er ikke nødvendig.
Shampooen er også beregnet til katte. yderst Velegnet til klargøring af paradeheste, malede heste og showkvæg. . Hypoallergenisk og blid. Shampooen garanteret ikke at skabe “Halo Effect” under kviksølvdamplys. Brug den sammen med Crystal Brite Conditioner for at genoprette fugt og blødhed. Mild og hypoallergen.
Fåes i 473 ml og 3,8 L.  Holdes væk fra øjnene. Blandes i forholdet 1 : 8
Varenummer (SKU): N/A Kategori: