Siccaro – Drydudes

Produkter baseret på Wet2Dry®

Wet2Dry®-teknologien er central for alle Siccaros tørredækkener. Wet2Dry® består af to lag nænsomt sammensatte materialer, der i samarbejde effektivt absorberer vand fra hundens pels. Alle produkter i Wet2Dry-serien indeholder et inderlag af en specialdesignet, ikke-vævet viskoseblanding, der sikrer maksimal absorbering af vand fra pelsen og god holdbarhed.

Fibrene i viskose har en helt særlig evne til at suge og holde på væske. Det gør stoffet til det ideelle valg til produkter, hvor sugeevnen skal være i topklasse. Når viskose bliver fremstillet på den rigtige måde, kan det tilmed maskinvaskes, så det kan bruges igen og igen.

Det yderste lag i SupremePro er lavet af frotté, som er fremstillet af økologiske bambusfibre. Måden frotté er fremstillet på gør materialet ideelt til at suge og holde på fugt. I forhold til bomuld har viskose meget bedre antibakterielle og – sugende egenskaber, som kraftigt reducere lugten af våd hund. Det yderste lag på Splash- og Spirit-dragterne er lavet af twill, som er et slidstærkt, snavs- og regn afvisende stof, som tilmed er vaskbart, så dragterne uden problemer kan bruges både indendørs og udendørs.

Sådan måler du din hund1. Få din hund til at stå med hovedet hævet

2. Følg forbenet hele vejen op til det punkt, hvor hundens hals/nakke starter

3. Mål fra dette punkt ned til roden af halen, som vist på billedet ovenfor

4.Brug dette centimetermål til at finde den rette størrelse, ved at benytte tabellen herunder

Sådan vasker du dit Siccaro produkt


Siccaro produkterne er lige så nemme at vedligeholde, som de er at bruge. Du behøver ikke vaske produkterne efter hvert brug, medmindre du føler, det er nødvendigt. Du kan altså sagtens bruge tørredragten til hunden et par gange eller bruge det på flere hunde, før det har brug for at blive vasket.

Er du i tvivl om, hvordan du bør vaske, har vi lavet en lille 6-trins guide her:

1. Vask i vaskemaskine eller i hånden ved kun 30-40 grader

2.Det er vigtigt at bruge en kort vaskecyklus

3.Undgå at lægge i blød i for lang tid

4.Brug vaskepulver uden enzymer for det bedste resultat. De kan være markeret med ’non bio’ og anbefales til naturlige stoftyper. Hvis du ikke har den type vaskepulver, kan du dog stadig bruge almindeligt vaskepulver som næstbedste løsning.

5.Kør en skånsom cyklus i tørretumbleren eller vrid vandet ud og hæng til tørre; grundet viskosens fibre må der forventes en smule krympning (ca. 5%)

6.Undgå at tørre direkte i solen for at bevare farven

Bonus tip: Wet2Dry stoffet vil opnå maximal absorberingsevne efter et par gange med vask og tørring.