HØJ KVALITETS PRODUKTER FRA AUSTRALIEN.
FRASER ESSENTIALS ER ET FØRENDE LUKSURIØST BRAND SOM HAR ET VELRENNOMERET RY FOR SINE FINESTE, VIDENSKABELIGT UDVIKLEDE PRODUKTER. VISIONEN BAG FRASER ESSENTIALS ER AT FORBEDRE OG FREMME PELSVÆKSTEN, SAMTIDIGT MED AT HOLDE EN SUND OG NATURLIG HUD.
EN HUND SKAL IKKE KUN SE FABELAGTIG UD, MEN OGSÅ FØLE SIG SELV LIGESÅDAN - HELT IND TIL KERNEN.

INGREDIENSERNE ER NØJE UDVALGTE OG INDEHOLDER ESSENTIELLE OLIER OG INGREDIENSER, DER BIDRAGER TIL DE HERLIGE NATURLIGE DUFTE. FRASER ESSENTIALS ER STOLTE AF, AT KUNNE TILBYDE PRODUKTER AF HØJESTE KVALITET, UDEN KEMIKALIER, SULFATER, PARABENER OG PHTALATER.

FRASER ESSENTIALS ER TIL DEN KRÆSNE LUKSURIØSE HUNDEEJER OG UDSTILLER, SOM ØNSKER SIN HUND I TOP PELSKONDITION.


Historien bag Fraser Essentials

Grundlægger af Fraser Essentials, Michelle Fraser, har haft livslang erfaring med dyr, især hunde. Sammen med sine forældre, Darrell og Maureen, er hun imprintet ind i en verden af ​​ hunde de seneste 40 år.

Hun har ejet, opdrættet, plejet og udstillet en række forskellige racer af hunde, herunder Schæfer, Amerikanske cocker spaniels, afghanske mynder, Border Collies, engelske spring spaniels, pekingeser og papillons. Michelle har også dommer for selskabs og hyrdehunde.

I årenes løb er mange produkter testet og testet med varierende succes. Undervejs er der indsamlet tips fra opdrættere fra gamle dage og fra hele verden.
Fraser Essentials giver dig det allerbedste af disse kombinationer og erfaring. Fraser Essentials producerer produkter, der hjælper dig med at få det bedste ud af din hund, hvad enten det er til udstillings ringen eller derhjemme som en værdsat ledsager.

For kæledyrshunden gør Fraser Essentials-produkter det nemmere at holde din hund ren, dufte dejligt og simpelthen gøre deres pelse fantastiske. Vi mener, at det ikke skal være en opgave at have en hund, det skal være behageligt for både dig og dit kæledyr.

SHAMPOO

Conditioners

Grooming Sprays

Kalk & Finish

Børster og Tilbehør